Wie zijn wij?

Wij zijn Sporca BV en wij vertegenwoordigen de Headmaster Collar in de Benelux. Sporca BV is een onafhankelijke orthopedische groothandel. Wij leveren bijvoorbeeld prothesen, orthesen, machines en gereedschappen aan detaillisten en een technisch-orthopedisch specialist. De naam Sporca BV is afgeleid van sports and orthopedic care, waarin wij ook gespecialiseerd zijn!

Doordat wij niet verbonden zijn met één of enkele fabrikanten kunnen wij voor iedere toepassing de beste oplossing aanbieden. Dit maakt Sporca BV dus een echte onafhankelijke orthopedisch groothandel.

Wij werken samen met webshops zoals National Bracing Center. Zij hebben exclusieve nekbraces en bandages van grote merken zoals Bauerfeind, McDavid en natuurlijk de Headmaster Collar in het assortiment. Ook met Varendo werken wij samen. Zij zijn de webshop met hulpmiddelen voor leven en welzijn.

Voor meer informatie over de nekorthese of andere zaken kunt u onze website bezoeken. Ook kunt u gerust contact opnemen met Sporca. Telefonisch kunt u ons bereiken op +31 (0) 345 638 606 of per de mail via info@sporca.nl!